Založ si blog

Nadpis si domyslite.

Byť mimozemšťanom, ktorý si prečíta (určite bude toho schopný) komentáre rôznych článkov v našich skvelých médiách alebo komentáre názorov rôznych skvelých prispievateľov, dospejem k názoru, že tu na Zemi alebo aspoň na Slovensku je všetko jednoduché a nekomplikované.

Tak, ako v rozprávke, kde sa stretáva dobro so zlým, tak aj v realite (na Slovensku) žijú iba dve skupiny ľudí, podľa toho čo vyznávajú.

Prozápadní – provýchodní ???

Smerohlasáci – progresívni ???

Putlerovci – osvietení ???

Očkovaní – neočkovaní ???

Komunisti – kapitalisti ???

Ja ako mimozemšťan sa radujem, že sa nemusím hlboko zamýšľať a riešiť komplikované teórie, kde sa začleniť. Ja som musel vyriešiť milión problémov, ako preletieť vesmírom a pristáť na tejto jednoduchej planéte. Teraz som však tu, na planéte (Slovensko), kde domorodci riešia triviálne problémy, navzájom sa osočujú a nevidia si ďalej od nosa, lebo im to vyhovuje, alebo sú takí primitívni?

Po krátkej dobe zisťujem, že je to tak. Zisťujem, že národným športom je kritizovať, zatracovať a dehonestovať. Chýba im konštruktívny názor, rozhľad a vedomosti. A to ma teší, pretože mi to umožňuje poskytnúť informáciu mojim súkmeňovcom, aké ľahké bude zotročenie (pardon – ovplyvnenie) miestnych ľudí.

No s odstupom času som si aj ja ako mimozemšťan uvedomil – nepredbehol ma už niekto, kto zblbol týchto ľudí?

Nadpis si domyslite „2“.

03.07.2024

Tak trochu pokračujem v mojom predošlom blogu o mimozemšťanoch, ktorí pristáli na Slovensku. Od toho času, kedy u nás pristáli sa udialo veľmi veľa. Voľby všetkého druhu, sľuby pred voľbami, realita po voľbách, vyzdvihovanie demokratických volieb, spochybňovanie výsledkov volieb, osočovanie voličov, zapredávanie štátu, trestné oznámenia na ľudí vo [...]

Čo?

22.04.2024

Čo povedať na dnešnú vládu. Čo povedať na dnešnú opozíciu? Nič rozumné. Nič, čo by opisovalo, alebo hodnotilo dnešnú aktuálnu situáciu. Nič, len hádky, kto čo a ako, kto kedy a prečo, kto s kým a za čo. Nuž musíme si zvyknúť, že naši volení nie sú vždy aj kompetentní. Musíme si zvyknúť, že naši kompetentní zastávajúc vrcholové funkcie, nie [...]

Povolebná doba – demagógia súčasnosti?

11.04.2024

Demokracia zvíťazila, názor občanov rozhodol, koniec, nie je čo riešiť. Veď predsa žijeme v demokratickej spoločnosti. Skutočnosť? Katastrofa… Sme spoločnosť, kde netolerujeme demokraciu, ale vyzdvihujeme tvrdý oportunistický názor – názor progresívny. Ale prečo? Čo znamená progresívnosť v našich zemepisných šírkach? Tvrdosť. Buď súhlasíš alebo [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Kolis

Pravda - alebo klam?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 28990x
Priemerná čítanosť článkov: 1611x

Autor blogu

Kategórie